Mixed media Adventskalender

Met de Adventskalender van Creatief Met Marrit maak je in 24 dagen een uniek kerstwerk!

Zo werkt het:

Je bestelt de kalender en dan ontvang je tussen 15 en 30 november 2023 – een pakket. In het pakket zitten 24 adventpakjes met daarin alles wat je nodig hebt.

Op 1 december mag je pakje 1 open maken en op 2 december pakje 2 en zo voort.

De ene dag zitten er materialen in je pakje en de andere dag een opdracht. Het wisselt elkaar af. Als je alle opdrachten gedaan hebt, is jouw kerstkunstwerk af!

O ja, dit zit niet in het pakket:

*potje water
*keukenrol
*schaar

Adventskalender kiezen

Helaas zijn er op dit moment zijn er geen adventskalenders meer. Vanaf maart 2024 staat de verkoop van de nieuwe editie weer open. Ook kunnen eerdere edities vanaf dan weer gereserveerd worden.

Er is keuze uit meerdere adventskalenders. Kies je de nieuwste versie? Dan weet je nog niet naar welke kerstafbeelding je toewerkt. En ook niet met welke materialen je aan de slag gaat! Het is een verrassing! Uiteraard kan ik je deze nieuwste versie wél aanbevelen 🙂

Vind je dat niet fijn? De edities van 2022 en 2021 kun je ook prima een ander jaar doen.

Adventskalender bestellen

De adventskalender wordt verstuurd vóór 30 november. De prijs van de nieuwste adventskalender is €57,50. Die van de oudere edities is iets lager, namelijk €49,50.

Wil je een grote oplage afnemen, bijvoorbeeld voor je team op het werk? Stuur me dan een berichtje dan informeer ik je over de staffelkortingen.

bestel adventskalender 2023

bestel adventskalender 2022

bestel adventskalender 2021

Kinderen

De Mixed Media Adventskalender is niet specifiek voor kinderen bedoeld. Natuurlijk kun je best sámen met je kind deze Adventskalender doen. De opdrachten zijn namelijk niet echt moeilijk, maar misschien is de uitleg toch lastig te begrijpen voor kleinere kinderen. Helpen of samen doen is in die gevallen daarom wel gewenst! 

Kerstblog

Tijdens de 24 dagen plaats ik ook iedere dag een berichtje van mijn eigen voortgang – in een blog hier op de website.  [Het blog van 2022 vind je hier terug]

Je kunt dus iedere dag even kijken hoe ik het gedaan heb. Overigens hoeft dat van jou niet exact hetzelfde te zijn als dat van mij! En als je iets niet helemaal begrijpt of je hebt een tip nodig – je mag me altijd een berichtje sturen!

Social media

Sommige deelnemers zullen net als ik af en toe ook iets op social media plaatsen – super leuk natuurlijk om ook van anderen te zien hoe het vordert!
#mixedmedia #mixedmediametmarrit #mixedmediaadventskalender
#creatieveadventskalender

Over de mixed media adventskalender van Creatief Met Marrit

Sietske:
Het leuke van de adventskalender is dat het plaatje zich steeds verder ontvouwt. Je weet in het begin niet precies waar je mee bezig bent, maar het resultaat is geweldig. Handig is dat de opdrachten klein zijn. Als je achter raakt haal je het zo weer in. Ook mooi om te zien is hoe divers de resultaten zijn bij een zelfde opdracht. Zo geeft elk werk ook wat van de maker weer.

Lia:
Wat heb ik genoten van het maken van het drieluik van de Adventskalender. Het was een uitdaging om niet te weten waaraan je begint. De kleine afgebakende en afwisselende opdrachten maakten het boeiend tot aan de Kerst!

Floor:
Al 2x heb ik samen met mijn zus met veel plezier aan een adventskalender gewerkt. Bij elk pakje is het weer een verrassing wat eruit komt en welke opdracht daarbij hoort. Dat maakt het echt leuk. Langzaam toewerken naar een eindproduct.
Samen met iemand doen brengt ook verbinding, plezier en leuke ervaring. Een dikke aanrader dus!

Anke:
Meteen besteld….mijn derde wordt dat….nu al zin in!

bestel adventskalender 2023

bestel adventskalender 2022

bestel adventskalender 2021