Nieuwe en oude Adventskalenders

Wij hadden vroeger zo’n adventskalender met luikjes. Iedere dag mocht er eentje open. Het was leuk en ook spannend – al was het maar een eenvoudig plaatje. Ik mocht vaak de 12 doen – dat is mijn verjaardag.

Die hoop op een prachtig plaatje en de kans op eentje met wat glitter was voor mij iets moois. En precies dat vol verwachting uitkijken naar de volgende dag en het bijbehorende luikje, is een sfeer en gevoel dat ik koester.

Aandacht, verwachting en hoop

En dat is dan ook een van de redenen waarom ik zo graag de mixed media adventskalenders bedenk. Er kan een stukje aandacht in en een heleboel verwachting en hoop. Want het is veel uitkijken naar de volgende opdracht en zien waar het naar toe gaat met je kerstkunstwerk – want dát maak je!

En dan als het kerst is, is ie af! Prachtig!

Verrassing

De adventskalender is ieder jaar weer nieuw. De afbeelding is anders en de materialen een verrassing. Ik houd daar van. Veel anderen ook.

Of kies voor een eerdere editie

Maar ben je nu iemand die liever weet waar hij aan werkt – dan is het misschien fijn om een eerdere editie te kiezen. En dat kan! Je kunt de adventskalenders van 2021 en 2022 nog/ weer bestellen! TIP: wacht niet te lang, want de voorraad van die edities is beperkt!

Delen mag!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *