Borduren op een schilderij

Met draad kun je heel veel dingen doen. Ik gebruik draad heel graag in mijn kunstwerken. Vaak pas ik een vrije vorm toe. Geen kant en klaar patroon, maar op gevoel.

Met borduren in een schilderij is dat een beetje tweeledig. Meestal kies ik wel voor bestaande steken zoals een Franse knoop, de kruissteek of de kabelkettingsteek. Maar ik volg lijnen die goed voelen en ik vul vlakken kris kras.

Probeer het vooral

Als je voor het eerst een naald met draad in een schilderij op canvas steekt, is dat vaak een beetje spannend. maar het effect is geweldig!

Ik zou zeggen probeer het vooral eens uit!

Proeven

Wil je graag onder begeleiding proeven aan borduren op een schilderij – kom dan vooral naar het inloopatelier of ga mee op creatieve vakantie! Heb je een specifieke vraag dan mag je me zeker ook een mail sturen!

Delen mag!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *