Daar ging ik dan.

Drie dagen stond ik met Met Marrit op de beurs in Hardenberg – tijdens het crea-weekend van 10 – 12 maart! Niet alleen hoor – ik had geweldige hulp van Sietske, Marike en Lia!

Net even anders

Ik heb deze drie dagen heel veel leuke mensen gesproken. Vaak vertelden ze het zo leuk te vinden dat mijn aanbod net even anders is dan wat er verder op de beurs staat 😊

Toen ik dat meerdere keren hoorde, keek ik natuurlijk even om me heen en ik denk dat het waar is wat deze mensen zeiden. Mijn kraam bood andere dingen, namelijk een creatieve vakantie en diy pakketten vol draad en papier. Super uniek natuurlijk!

Nu hoop ik maar dat al de mensen die een nachtje gingen slapen over de aanschaf van een versierpakket of de adventskalender de weg weten te vinden op deze website!

Sfeerimpressie creatieve vakantie

Over de creatieve vakantie gesproken: ik heb meerdere mensen verlangend zien kijken naar de sfeerimpressie over de creatieve vakantie…
(Misschien was jij dat wel? >>> tot en met 20 maart kun je je nog aanmelden voor de creatieve vakantie van 3 tot 7 april 2023!!!)

Meer beurzen en marktdagen

Ik heb genoten van de beurs. Het was fijn om enthousiaste mensen te spreken. Liefst had ik natuurlijk heel mijn kraam leeg verkocht – maar dat is niet reëel! Al met al denk ik dat een beurs als deze voor herhaling vatbaar is 🥰 Een dezer dagen maak ik een lijst met markten en beurzen waar ik heen wil! Mocht je nog een tip hebben – ik houd me aanbevolen!

Fotootjes

Voor de liefhebbers heb ik een paar leuke foto’s verzameld:

#creatief #kunst #diy #mixedmedia #borduren #borduurkunst #bordurenopcanvas #embroidery #papierkunst #snippers #versierpakketten #schilderpakketten #creatievevakantie #retreat #adventskalender #beurs #crea-weekend #ereventussenuit #gezellig #metmarrit #netevenanders

Delen mag!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *