Dit jaar sta ik ook op Kreadoe!

Natuurlijk ben ik niet de enige die met haar hoofd in de toekomst zit. Dat weet ik best. Er zijn veel mensen die net als ik in het voren werken. De planning maakt dat zij in de zomer over kerst nadenken. Dat soort. Nou ik dus ook!

Stand inrichten

In gedachten ben ik steeds spullen aan het verzamelen voor de stand die ik dit jaar voor het eerst heb op Kreadoe. Ik bestel geen prachtige wanden en meubelen, maar ik wil er wel iets moois van maken. Over het hóe en wat kan ik stevig denken. Dus ik struin Marktplaats af en in gedachten de huizen van familie en vrienden – wie weet kan ik dat leuke kastje of krukje voor een week lenen…

Eerste indruk

Leuk en spannend om te doen. Want het is toch anders dan een kraam. En mensen die Kreadoe bezoeken hebben misschien/ waarschijnlijk nog nooit van mij gehoord – en één keer kun je maar een eerste indruk maken. Met die super leuke stand dus!

[Ben je van plan naar Kreadoe te gaan? – bestel je kaartje dan via deze link – dan zien zij dat ik je op het idee gebracht heb ;-)]

Meer beurzen

Ik ga trouwens ook weer naar het creaweekend in Hardenberg – op 6, 7 en 8 oktober. Maar daar heb ik een kraam met workshop. Dus de gedachten daarover zijn weer heel anders.

Wolpapier

Sowieso ben ik helemaal vol van wolpapier op dit moment. De workshop tijdens creaweekend in Hardenberg is dan ook met wolpapier en aan de wanden op Kreadoe in Utrecht presenteer ik absoluut een paar mooie wandkleden wolpapier! Ik hoop dat je nieuwsgierig geworden bent en dat ik je in Hardenberg dan wel Utrecht mag ontmoeten – of in mijn atelier in Gouda natuurlijk!

Delen mag!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *