Fantastisch idee voor in de zomervakantie

De zomervakantie leent zich uitstekend voor een wat groter creatief project. Misschien heb je hulptroepen in de vorm van kinderen of kleinkinderen? Dat kan uitstekend!

Muizenhuis

Misschien heb je wel een gehoord van het muizenhuis? Een super leuk project om zelf te doen. Maak van dozen verschillende kamers. Knutsel meubels, behang muren en creëer bewoners voor je huis. Je kunt deze bijvoorbeeld haken, maar ook uit karton knutselen. Van het officiële muizenhuis zijn ook diy pakketten en onderdelen te koop. Maar wat mij betreft is het net zo leuk – zo niet leuker – om er zelf mee aan de slag te gaan!

Poppenhuis

Een muizenhuis is uiteraard een variant op het ‘gewone’ poppenhuis. Ook daarvan bestaan veel zelfgemaakte huizen door vaders, opa’s en tantes.

In De Opwelling

In mijn familie zijn we er een paar jaar geleden ook aan begonnen. In het huis De Opwelling – daar ben je te gast als je mee gaat naar de creatieve vakantie – kun je hem bewonderen. Wij hebben de regel dat iedereen er aan mee mag werken > of je nu heel gewoon kunt knutselen of uitzonderlijk goede mixed media projecten maakt – allebei is goed!

klik hier om het filmpje hierover te bekijken

Delen mag!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *