Nieuwe dingen proberen

Het is genieten! Ik mag steeds nieuwe dingen doen. Proberen of iets leuk is en of het bij mij past. Mixed media is namelijk zo breed dat eigenlijk alles kan. En om dan te kunnen kiezen waarvan je bent, zul je nieuwe dingen moeten proberen.

Afgelopen week heb ik voor het eerst wolpapier gemaakt. Je hebt er wol (merino) bij nodig en andere mooie draadjes. Blaadjes, snippers, kraaltjes en veertjes kunnen ook.

Je schikt en herschikt de materialen tot een compositie waar je blij van wordt. Je kunt het wolpapier later verknippen en verwerken in een ander werk, maar je kunt het ook direct in een mooi lijstje doen. Want het is een kunstwerk op zich!

Van dit uitproberen word ik super blij. Het geeft me een grote dot energie. Het enthousiasme kan ik fijn doorgeven aan anderen. En dat is precies waar het me om gaat. Ik wil mensen blij maken door ze aan te moedigen bezig te zijn met kunst en creativiteit.

Het wolpapier maken heb ik ingevoegd als mini workshop/ als proeverij in de creatieve vakanties. Gelukkig is het niet alleen voor de vakanties, maar ook gewoon voor bijvoorbeeld tijdens het inloopatelier!

[Het inloopatelier is iedere week, maar je hóéft niet iedere week te komen – kom gerust één of twee keer – je bent van harte welkom!]

O ja… en dit filmpje maakte ik 🙂

Delen mag!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *