Over huizen

Met huizen kun je alle kanten op.

Ze kunnen klein en ze kunnen groot. In zwart en grijs, maar ook heel kleurrijk. Je kunt aan de buitenkant blijven, maar je kunt ook verder borduren op de binnenzijde. Op dat wat een huis thuis maakt. En dat borduren kun je ook nog eens heel letterlijk doen.

Huizen bekijken

Je kunt een enkel huis verbeelden of een heel rijtje. Een realistisch huis of een romantisch gebouw.

Als je bewust naar huizen kijkt dan zie je dat een huis eigenlijk nooit op zichzelf is. Het bankje dat ervoor staat maakt het huis gezellig. Het scheef gezakte dak geeft het iets bekoorlijks. De hoge voordeur iets chiques.

Wat ook nog meespeelt: perspectief! Dat doet iets met de eerste indruk die je hebt van een woning. Maar ook van binnen. Denk maar eens aan de keer dat je terug kwam op een plek van vroeger. In je herinnering was het anders, vaak groter. Als kind zie je de wereld op eigen wijze, de hoek van waaruit je alles beleeft is niet gelijk aan die van nu je volwassen of misschien zelfs al oud bent!

Huizen. Leuk om mee bezig te zijn!

Donderdag 30 maart kun je in de avond een workshop mixed media huisjes bij me doen. Welkom!

Kun je dan niet maar heb je wel een paar zussen en of vriendinnen met wie je samen wil? Stuur me een berichtje en we kijken of er een ander moment mogelijk is!

Delen mag!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *