Stress verlagen – dit kun je doen

Heb jij het vaak druk en voel je je soms gestrest? Of misschien wel altijd? Als je op zoek gaat naar hoe je je stress kunt verlagen of hoe je je minder druk en opgejaagd kunt voelen, dan vind je tussen de antwoorden eigenlijk altijd dat het goed is om iets voor jezelf te doen. Maar wat dan? Dat kan nog best lastig zijn!

Creatieve bezigheden

Misschien kan ik je op weg helpen! Ik ontwikkel knutselpakketten, ik geef mixed media workshops en ik organiseer creatieve vakanties! Allerlei creativiteit dus. En precies dat kan jou helpen om je stress te verlagen, om te ontspannen, om heerlijke me-time in te vullen. 

Meteen aan de slag

Creatief. Misschien denk je dat je dat niet bent of zit je niet te wachten op de aanschaf van allerlei materiaal of… Het leuke is dat de mixed media ideetjes die ik je aanreik voor startende creatievelingen leuk zijn en ook kunnen werken voor doorgewinterde knutselaars. En óók is er veel mogelijk met dat wat je al in huis hebt!

Ik verzamelde enkele ideeën en oefeningen waar je zo mee kunt starten. Je download gratis een pdf en daar staat het een en ander uitgelegd. Toch nog lastig? Stuur me een mailtje, vind ik altijd leuk!

Heb je iets gemaakt van de creatieve ideetjes op deze website of ben je naar aanleiding daarvan aan de slag gegaan met iets anders creatiefs? Laat het me weten!

Ik wens je veel plezier en ontspanning toe!!!

Delen mag!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *