Creatieve vakanties

Bij Creatief Met Marrit – net even anders – wil ik je blij maken met kunst en creativiteit. En dus organiseer ik ook creatieve vakanties vol mixed media!

Retreat

Een paar heerlijke dagen creatief aan de slag. In een huis vol mogelijkheden en met een buitenruimte waar je blij van wordt. Net over de grens. Dat is toch gewoon een retreat? En dat wil je natuurlijk best!

Wat gaan we doen

Tijdens de creatieve vakantie proef je aan tekenen, schilderen en verschillende vormen van handwerken. Zo kun je weven, borduren, vingerverven en aan de slag met wolpapier. Ongetwijfeld vergeet ik nog iets te noemen. Naast dat je kennismaakt met al deze technieken en media, maak je een eigen (eind)werk waarin je technieken verwerkt waar je enthousiast over geworden bent.

Sfeer proeven

Enthousiast geworden en wil je graag ‘sfeer proeven’? Lees dan hier mijn relaas over ‘Hoe gaat dat nu eigenlijk, zo’n creatieve vakantie?‘ en bekijk ook dit korte filmpje:

Thema’s liefde, toekomst en tijd

De thema’s van de creatieve vakantie wisselen.

LIEFDE Als je naar je geliefden kijkt, wie zie je dan? Wat maakt hen voor jou geliefd? En hou je ook van jezelf? Welke eigenschappen trekken jou en wat beroert je? Vragen en antwoorden waar je prachtige verbeeldingen bij kunt maken!

TOEKOMST Hoe denk je over morgen? Of over tien jaar? Kijk je er naar uit of heb je zorgen? Hoe verhouden jouw verleden en heden zich tot de toekomst? Een heerlijk en ook spannend thema om aan te werken!

TIJD Je gaat aan de slag met ‘vroeger was alles beter’ en ‘de tijd van je leven’ of met ‘in mijn tijd’ en ‘later als ik groot ben’. Oftewel verleden, heden en toekomst komen aan bod! 

Wanneer en waar

3 t/m 7 april 2024 | thema Liefde | inschrijven kan t/m 20 maart

13 t/m 17 juli 2024 | thema Toekomst | inschrijven kan t/m 29 juni

25 t/m 29 sept 2024 | thema Tijd | inschrijven kan t/m 11 sept

Op de startdatum ben je vanaf 15 uur welkom. Nog voor het diner starten we met het eerste programmaonderdeel. Vier nachtjes later vertrek je rond 10.30 uur richting huis – een lunchpakket krijg je mee.

We verblijven in De Opwelling in het dorp Roggenstede. Het adres van dit heerlijke huis is Zur Haltestelle 23, 26553 Dornum, Duitsland.

Kosten

  • 4 overnachtingen
  • ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes
  • mixed media materialen en benodigdheden
  • programma en begeleiding

De creatieve vakantie kost €695,-

Kom je voor een tweede of meerdere keer? Dan krijg je €100,- korting op deze kunstvakantie. Stuur je me dan een berichtje?

Reiskosten zijn niet inbegrepen. Mogelijk kan er door deelnemers met elkaar meegereden worden.

Aanmelden

Er is plek voor maximaal 7 deelnemers. Ongeveer een week voor vertrek, ontvang je een gedetailleerd programma.

Zodra je de vakantie betaald hebt, is je aanmelding geregeld.

Over de creatieve vakanties bij Met Marrit:

Lia:
De creatieve vakantie bij Met Marrit was een fijne creatieve belevenis. Naast leuke technieken toepassen was het ook een ontmoeting met mijzelf. Prima verzorgd en in een gezellige sfeer.

Marike:
Jezelf onderdompelen in het hier en nu. Geen bereik, alleen maar creatief. Jezelf misschien wel beter leren kennen.

Zo fijn om 2x met je schilderij bezig te zijn. Dan kijk je altijd weer met andere ogen naar je eigen schilderij. En het resultaat mag er altijd zijn.