DIY in december

December is bij uitstek een maand waarin je aan de slag kunt met allerlei knutsels. Of als je dan juist tijd tekort hebt: er zijn meerdere momenten waarop je creativiteit cadeau kunt doen of krijgen!

Voor in de schoen of 5 december kun je kijken in deze december categorie, maar vergeet de wolpapiersectie niet en struin ook door de uitverkooppagina!

Winterlichtje

December is de donkerste maand – hoe leuk om dan een mooi lichtje te maken! In het pakket vind je alles om het winterlichtje te maken – nou ja > het potje recycle je zelf en ook het kaarsje zit er niet bij in!

Prijs: €7,95

naar het ‘winterlichtje’ in de winkel

Adventskalender

De aanloop naar kerst is een periode van bezinning en stilstaan bij de dingen die er toe doen. Aan de slag gaan met de mixed media adventskalender is een heerlijke manier om de dagen af te tellen. Als je wilt, kun je uitwisselen over wat je maakt en tegenkomt in de bijbehorende facebookgroep. Deze gaat eind november open voor iedereen die de adventskalender heeft.

Prijs: €57,50

meer over de adventskalender
naar de ‘mixed media adventskalender’ in de winkel

Schilderpakketje engel

Zoek je iets voor op de zondagmiddag of misschien voor de kerstvakantie? Het schilderpakketje engel is precies leuk. Je hebt een mooi resultaat, maar niet direct een enorm kunstwerk voor aan je muur. Het schilderpakketje engel is oorspronkelijk bedoeld voor volwassenen, maar een heel aantal kinderen zal het zeker waarderen!

Prijs: van €9,50 voor €5,50

naar het ‘schilderpakketje engel’ in de winkel

Wolpapieren kerstballen

Wolpapier maken is een feestje, dus natuurlijk is het ook een goed idee om er kerstballen mee te maken. In het pakketje zit al het materiaal om meerdere kerstballen te maken. Ook zit er een instructie bij waarop precies staat hoe je het doen kan!

Prijs: €12,95

naar ‘wolpapieren kerstballen’ in de winkel

Versierpakket houten kerstballen

De kerstboom vol hangen met eigen versiersels is heel leuk. Ook een enkele kerstbal bij bijvoorbeeld de spiegel in het toilet heeft altijd iets. Wellicht zijn houten kerstballen die je ook als fotolijstje kunt inzetten hier perfect voor? In dit pakketje zitten naast versiermateriaal twee stuks houten kerstballijstjes.

Prijs: van €9,50 voor €5,50

naar het ‘versierpakket houten kerstballen’ in de winkel