Driedaagse – thema seizoenen

Drie dagen er tussenuit naar mijn atelier in Gouda – en thuis overnachten of in een hotel of op een camping – waarop je heerlijk bezig gaat met mixed media. Thema? Het seizoen!

Zo is er een Zomer-driedaagse op 18, 19 en 20 juli, een Herfst-driedaagse op 18, 19 en 20 oktober, een Winter-driedaagse op 4, 5 en 6 januari en een Lente-driedaagse die nog gepland moet worden!

Globaal programma

Dag 1 van 10 – 16 uur

Op de eerste dag verken je de mogelijkheden van verschillende materialen. Er zijn enkele mini proeverijen/ kleine workshops, bijvoorbeeld:

  • naaldvilten
  • snipperen
  • vrij weven of borduren

Ook bespreken we met elkaar wat het thema seizoen kan betekenen, in het algemeen en voor onszelf.

Dag 2 van 10 – 16 uur, eventueel samen uiteten

Je start de dag door een drager voor je mixed media werk te kiezen. Dit kan een canvasdoek zijn, maar ook een stuk jute, een dienblad of een krukje.

Je tekent, je oefent, je schikt en herschikt en maakt zo een (globaal) ontwerp voor je mixed media kunststuk. Deze tweede dag start je ook om daar aan te werken.

Optioneel: met de deelnemers uiteten in een van de fijne restaurants in de gezellige binnenstad van Gouda.

Dag 3 van 10 – 16 uur

De laatste dag is het aanpoten. Want liefst ga je naar huis met een werk dat af is of zo goed als klaar. Dat lukt natuurlijk niet altijd. Je kunt er ook thuis nog verder aan werken of je kiest er bijvoorbeeld voor om een aantal keer naar het inloopatelier te komen.

Prijs

  • drie atelierdagen in Gouda
  • gebruik materialen en gereedschappen
  • koffie/ thee en fris, lekkers
  • heerlijke uitgebreide lunch

De prijs van deelname aan een driedaagse is €195,-

Kosten voor het diner en drankjes op dag 2 zijn voor eigen rekening.