Fotoborduren+

Na deze workshop heb je gegarandeerd een unieke foto om neer te zetten!

Je gaat aan de slag met een door jou zelf gekozen beeld. Verschillende borduursteken brengen de foto tot leven. Ook een extra dot verf of een snipper mag je gebruiken om de foto te verlevendigen.

Het is heerlijk om te doen! Kom – samen met een paar vriendinnen of andere bekenden – en heb een een heerlijk avondje uit!

Data workshops

  • op aanvraag, vanaf 4 personen

De workshops kosten €35,- en duren ongeveer 2,5 uur. Koffie/ thee en lekkers zijn inbegrepen!

Misschien heb je een voorstel voor een datum? Stuur me dan gauw een bericht > dan kijken we wat er wanneer en waar mogelijk is!

Open workshop

Het is ook een idee dat je aansluit bij een open workshop. Deelnemers doen niet per se allemaal hetzelfde tijdens de open workshop – de een maakt wolpapier en een ander een mixed media schilderij etc

Een ticket open workshop kost €32,50. Koffie/ thee en lekkers zijn inbegrepen! Tijdens de open workshops kun je goed in je eentje of met z’n tweetjes aanschuiven.

In je eentje of met maar twee?

Wil je graag aan de slag met fotoborduren+, maar kun je geen groepje optrommelen? Neem dan contact met me op! Een van de mogelijkheden is bijvoorbeeld een paar maal deelnemen aan het inloopatelier en daar werken aan je project fotoborduren+.