Mixed media schilderij

Een paar uur opgaan in je kunst-werk. Bezig zijn met creëren. Bijkomen van alledag. En ondertussen maak je een praatje met anderen. Je bent van harte welkom samen met je familie, een paar vrienden of bekenden maar ook in je eentje!

Onderwerp

Deze workshop kan een vrij thema hebben maar in overleg kunnen we ook kiezen voor bijvoorbeeld portret, huisjes, of natuur. 

  • Je kunt aan de slag gaan op je gevoel en zo een geweldige kop of een intrigerend portret neerzetten. Je kunt ook een specifiek persoon verbeelden. Iemand die je kent en met wie je je verbonden voelt, of juist een personage dat je niet persoonlijk kent maar dat misschien wel een voorbeeld voor je is. 
  • Je kunt een enkel huis verbeelden of een heel rijtje. Een realistisch huis of een romantisch gebouw. Leuk om mee bezig te zijn!
  • Het onderwerp natuur is heel groot. Denk aan bloemen, vissen en bomen – of ruimer: een landschap. Met een extra laagje vernis is je kunstwerk mogelijk ook geschikt voor buiten!

Je werkt met acrylverf en materialen als snippers oud papier, kralen, draad en stof. Altijd kun je verschillende technieken en materialen gebruiken en toepassen.​ 

Data workshop Mixed media schilderij

  • op dit moment staan er geen schilderij workshops gepland

Open workshop

Wel zijn er regelmatig tickets voor de open workshop. Deelnemers doen niet per se allemaal hetzelfde tijdens de open workshop – de een maakt wolpapier en een ander een mixed media schilderij etc

Een ticket open workshop kost €32,50. Koffie/ thee en lekkers zijn inbegrepen! Tijdens de open workshops kun je goed in je eentje of met z’n tweetjes aanschuiven.

Andere datum of eigen groep

Heb je een voorstel voor een andere of eigen datum? Stuur me dan een berichtje, dan kijken we samen wat er wanneer mogelijk is! Wil je met een eigen groepje mensen dan maak ik een prijsopgave op maat.