Naar het crea-weekend

Over ruim drie weken is het zover en ga ik op de beurs staan in Hardenberg. Een creatieve beurs gericht op creatievelingen. Dus daar pas ik wel!

Met de voorbereidingen voor de beurs ben ik al een tijdje bezig.

Hoe richt ik mijn stand in? Wat wil ik verkopen en welke beursworkshop bied ik aan? Wie vraag ik om hulp? Hoeveel mensen komen er? Hoeveel voorraad moet ik inslaan?

En ik ben er uit hoor. Grotendeels dan.

  • Ik heb een gezellig tafelzeil bedacht voor het gedeelte waar de mensen een mixed media beursworkshop komen doen – aan de slag met rijgsteken en papiersnippers!
  • Ik kies voor een zwart laken en een zwart sandwichbord in het verkoop gedeelte – komen de producten mooi op uit. Met dank aan mijn schoonvader die het bord voor mij kluste!
  • Een beeldscherm met een mooie presentatie – want een creatieve vakantie is geweldig aan te prijzen met al die sprekende foto’s die ik heb van de edities die al geweest zijn!
  • Drie lieve mensen komen mij helpen – super blij mee. En gezellig om samen te overnachten in de blokhut die ik gereserveerd heb! (Hardenberg is voor mij wel twee uur rijden, dus dit is een heerlijke oplossing!)

Verwachtingen

Nog veel meer dingen dan alleen bovenstaand heb ik voorbereid, gekozen en besloten. Het is een compleet nieuwe wereld voor mij – die van de beurs. Ik hoop en verwacht dat het me een hoop energie gaat geven! En óók dat ik er veel mensen blij kan maken met mijn versier– en schilderpakketten plus enthousiast voor de creatieve vakanties. Ik ben vol goede hoop!

Vrijkaartjes crea-weekend

Vind je het leuk om langs te komen op het crea-weekend in Hardenberg? Ik heb een paar vrijkaartjes… Stuur me een mailtje en vertel me waarom ik jou het vrijkaartje moet geven! Wie weet…

Delen mag!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *