Over Met Marrit

Mijn naam is Marrit van Luxemburg en ik geniet al mijn hele leven van creëren. 

Ik geloof dat kunst en creativiteit mensen blij maken. Je ziet het zo vaak: mensen die creatief aan de slag gaan, raken geinspireerd en enthousiast. Dat de een er meer aanwijzingen en kaders bij nodig heeft dan de ander, doet daar niets aan af. Mensen ontspannen als ze de gelegenheid krijgen om te proeven aan hun eigen creativiteit. Ook als ze genieten van de kunstzinnigheid van anderen! 

Creatieve vakanties, workshops en diy-pakketten

Als beeldmaker maak en bedenk ik graag mixed media art. Hierbij gebruik ik verschillende materialen. Van verf en garen tot aan papiersnippers en kralen. Ik creëer vaak ‘net even anders’ dan wat gewoon is. Sommige thema’s werk ik verder uit in mixed media proeverijen en deze zet ik in in de creatieve vakanties die ik organiseer.

Andere projecten en ideeën vertaal ik naar een workshop of diy-pakket.

Kortom

Bij Met Marrit – net even anders – wil ik je blij maken met kunst en creativiteit. Je kunt bij mij terecht voor een:

In mijn atelier kun je ook een aantal van mijn werken bekijken. Ben je benieuwd naar mijn werk, neem dan een kijkje in mijn online portfolio. Uiteraard krijg ik ook graag een berichtje van je!