Workshop wolpapier

Na deze workshop ben je ongetwijfeld meer dan enthousiast geworden!

Je gaat aan de slag met merinowol. Je gebruikt de natuurlijke plukken wol om een mooie verbeelding neer te leggen. Verschillende voorstellingen zijn mogelijk – denk aan bloemen, een portret of misschien wel een abstract!

Als je verbeelding klaar is – rollen we het tot wolpapier! Na het drogen (met een föhn gaat het best snel) kun je er nog materialen aan toevoegen – denk aan borduursteken, knopen en misschien wel kraaltjes.

Het is heerlijk om te doen! Kom – samen met een paar vriendinnen of andere bekenden – en heb een een heerlijk avondje uit!

Data workshops

  • op aanvraag, vanaf 4 personen

De workshops duren ongeveer 2,5 uur en kosten €35,- per persoon. Koffie/ thee en lekkers zijn inbegrepen!

Misschien heb je een voorstel voor een datum? Stuur me dan gauw een bericht > dan kijken we wat er wanneer en waar mogelijk is!

Open workshop

Er zijn ook regelmatig tickets voor de open workshop. Deelnemers doen niet per se allemaal hetzelfde tijdens de open workshop – de een maakt wolpapier en een ander een mixed media schilderij etc

Een ticket voor de open workshop kost €32,50. Koffie/ thee en lekkers zijn inbegrepen! Tijdens de open workshops kun je goed in je eentje of met z’n tweetjes aanschuiven.

In je eentje of met maar twee?

Wil je graag aan de slag met wolpapier, maar lukt het je niet om zo snel een groepje te verzamelen? Neem dan contact met me op! Een van de mogelijkheden is bijvoorbeeld een paar maal deelnemen aan het inloopatelier en daar werken aan je project wolpapier of misschien kan ik twee kleine aanvragen combineren.